sign_barebells
03.25.2018

HELLO, GUILT-FREE NEWCOMER!

Barebells toivottaa viidennen jäsenen proteiinipatukkatiimiinsä – White Chocolate Almond. Kuinka herkulliselta patukka kuulostaakaan, se on täydellinen nautittavaksi, kun kaipaa proteiiniboostia tai suussasulavaa makuelämystä – ilman syyllisyydentunnetta. Patukassa ei ole lisättyä sokeria, mutta se sisältää runsaasti proteiinia. Valkosuklaa ja mantelit ovat täydellinen makupari!

01.30.2018

UUTUUSTUOTTEET: SALTY PEANUT BAR
& VANILLA MILKSHAKE

Ruotsin myydyin proteiinipatukka – nyt uutuusmakuna!

Barebells lanseeraa uuden, neljännen maun proteiinipatukkavalikoimaansa – Salty Peanut.

Kyllä – se on juuri sitä, mitä osaat kuvitellakin. Suolaisia maapähkinöitä makean suklaan kanssa – ilman syyllisyydentunnetta! Patukassa ei ole lisättyä sokeria, mutta se sisältää 20grammaa proteiinia per patukka. Täydellinen vaihtoehto välipalaksi, kun tarvitset proteiinia tai herkullista suupalaa. Salty Peanutin lisäksi patukkavalikoimaan kuuluu Caramel & Cashew-, Cookies & Cream- ja Coconut-Choco –maut.

Myös suosittu Milkshake -valikoimamme on saanut uuden tulokkaan – Vanilla Milkshake. Nauti herkullinen vaniljan makuinen välipala – ilman syyllisyydentunnetta! Pirtelömme ovat laktoosittomia, eikä niihin ole lisätty lainkaan sokeria. Yksi pullo sisältää jopa 24 grammaa proteiinia. Täydellinen välipalaherkku nautiskelijoille tai proteiininlähdettä kaipaaville.

Nauti kylmänä!

01.25.2018

LAURA HÄMÄLÄINEN

Barebells ylpeänä esittelee uuden brändilähettiläämme – Laura Hämäläisen! Lauralla on pitkä kilpaurheilutausta, joka on johdattanut hänet nykyiseen harrastukseensa CrossFitiin.  Laura rakastaa haasteita ja on aina valmiina tekemään töitä kehityksensä eteen. Oman treenaamisen ohella hän valmentaa asiakkaitaan perustamallaan CrossFit –boxilla Lahdessa.

Innoissamme toivotamme Lauran tervetulleeksi Barebells-tiimiimme. Tarvitsemme esikuvia, joiden mielestä treenaamisen pitää olla motivoivaa ja haastavaa, mutta ennen kaikkea hauskaa!

Barebells-valikoimaan kuuluu herkullisia proteiinipitoisia välipala-, aamiais- ja jälkiruokavaihtoehtoja. Barebells -tuotteet sopivat täydellisesti urheilijoille, sillä proteiinin saanti on erityisen tärkeää palautumisen kannalta!

Instagram: @laurahoooo

01.18.2018

ALOITA VUOSI 2018 HYVÄLLÄ
OMATUNNOLLA

Uusi vuosi merkitsee monelle uutta alkua. Tehdään lupauksia terveellisemmistä elämäntavoista ja luovutaan herkuttelusta. Lupaukset kuulostavat helpoilta, mutta toteutus on usein paljon haastavampaa. Miksi?

Liian suuria muutoksia on vaikea toteuttaa kertaheitolla, jonka takia muutokset parempiin elämätapoihin olisi opeteltava askel kerrallaan. Treenaamisen aloittaminen, arkeen palaaminen ja makuelämyksistä luopuminen voi olla liian iso pala purtavaksi. Barebellsilla on ratkaisu ongelmaan.

Herkuista ja makuelämyksistä ei tarvitse luopua. Meillä Barebellsilla on valikoima herkullisia tuotteita, joiden nauttimisesta ei tarvitse tuntea syyllisyyttä. Herkulliset Barebells-tuotteet sisältävät runsaasti proteiinia, vähän hiilihydraattia eikä yhtään lisättyä sokeria. Proteiinipitoiset patukat, pirtelöt ja vanukkaat ovat terveellisempi valinta makuelämystä kaipaavalle herkuttelijalle

Suussa sulavia patukoita löytyy neljässä eri maussa: Salty Peanut, Caramel Cashew, Cookies &  Cream sekä Coconut-Choco. Jos kaipaa jotain samettisempaa, kannattaa maistaa Strawberry Supreme-, Creamy Vanilla tai Pear & Vanilla –vanukkaita. Pahemmankin makeanhimon taltuttamiseen sopii proteiinipirtelömme, joita on saatavilla neljässä eri maussa: Vanilla, Chocolate, Strawberry ja Banana.

Barebells-tuotteiden idea on olla terveellisiä, mutta hyvän makuisia herkkuja, joita voi nauttia hyvällä omatunnolla. Sen takia proteiinipitoiset tuotteemme ovat oivia herkkuja kaikille, jotka haluavat pitää kiinni uudenvuoden lupauksista, mutta silti nauttia makuelämyksistä – ilman syyllisuudentunnetta